Navigationsmenu+

Vendespil – lav dit eget med Maliq

Vendespil – lav dit eget med Maliq. Maliq elsker at spille vendespil, for det er med til at træne hjernen, så man bliver bedre til at huske ting. Hvor gemmer den brik sig nu?

Vendespil – lav dit eget med Maliq

Maliq elsker at spille vendespil med sine venner. Det er sjovt at se, hvem der får flest stik, og der er nogle favoritter imellem stikkene, så det er ikke helt ligegyldigt, hvem der får hvilke stik.

 

Sådan gør du

Print arket ud, og farvelæg tegningerne. Find et stykke karton og lim brikkerne på kartonen, så brikkerne bliver tykkere end almindeligt papir.

Når limen er tør kan du klippe ud langs stregerne – sørg for at klippe så præcist som muligt, så brikkerne kommer til at være så ens som muligt.

 

Spilleregler for Maliq’s vendespil

Læg alle brikkerne ned på bordet med bagsiden opad. Om de ligger lige på rækker, eller hulter til bulter er ligegyldigt, bare man ikke kan se, hvad der er på brikkerne.

Den yngste starter altid!! Træk ét kort, og træk herefter et andet kort. Er de ens? Hvis de er  har du fået et stik! Hvis de ikke er ens – er det næste spillers tur. Vend brikkerne om igen der, hvor du fandt dem. Så er opgaven at du skal huske på, hvor brikken er.

Vendespil - lav dit eget med Maliq

 

 Sådan printer du Vendespil lav dit eget med Maliq: Klik på billedet, så kommer siden op i stort format.

Når siden åbner i et nyt vindue skal du blot trykke på ‘ctrl’ + ‘p’ Indstil printeren, og tryk på ‘print’

 

 

Aktiviteten Vendespil – lav dit eget med Maliq fandt du på maliq.dk

Maliq tilhører Broager Sparekasse