Navigationsmenu+

Pebernød spil – hyggeligt spil til ventetiden

Pebernød spil – hyggeligt spil til ventetiden. Maliq prøver at finde på ting, så ventetiden op til jul ikke bliver så lang. I dag kan du spille pebernød spil med Maliq.

Pebernød spil – hyggeligt spil til ventetiden

Maliq elsker pebernødder, men er ikke så glad for ventetiden op til jul. Så nu har han lavet et spil, hvor han kan få ventetiden til at gå, imens han spiser pebernødder.

Hvis du ikke har pebernødder kan du sagtens bruge andre ting. Pas bare på at du ikke får ondt i maven – så spil et spil af gangen, og hold lidt pauser imellem.

 

Spillebrikker

Du kan bruge hvad som helst som spillebrikker. Måske har du et ludo spil derhjemme, hvor du lige kan låne de kulørte brikker fra. Eller måske et par perler, små sten eller hvad du nu har inden for rækkevidde.

Husk også at du skal bruge en terning – du kan eventuelt bruge Maliq’s snurretop, som terning.

 

Sådan spiller du

Stil brikkerne på startfeltet, og find ud af, hvem der skal starte. Når du har slået, rykker du det antal felter frem, som terningen viser. Hvis der er en pebernød på feltet, tager du den (og måske spiser du den?). På den måde kører i rundt og rundt på spillepladen, indtil alle pebernødder er væk.

Den spiller der har flest pebernødder (eller spist flest) efter spillet har vundet!

Spillepladen.

Du printer pladen, og kan vælge at male den i flotte farver. Du kan også få hjælp fra far eller mor til at laminere spillepladen, så holder den noget længere.

Pebernød spil - hyggeligt spil til ventetiden

Aktiviteten Pebernød spil – hyggeligt spil til ventetiden fandt du på Maliq.dk

Maliq tilhører Broager Sparekasse