Navigationsmenu+

Pakkeleg – lav din egen snurretop med Maliq

Pakkeleg – lav din egen  snurretop med Maliq. Maliq glæder sig til han skal spille pakkeleg, når det bliver juleaften. Så i dag har han lavet en snurretop terning, som du kan printe og bruge, når du skal spille pakkeleg eller andre sjove aktiviteter.

 

Lav din egen pakkeleg snurretop med Maliq

Snurretoppen er lavet med og uden numre. Den med numre kan du bruge som en almindelig terning, den anden kan du lave til din egen terning, med ting man skal gøre, når den lander på siden. Eller du kan skrive familiens navne på,  og bruge den som vælger for, hvem der skal have den næste  julegave, når det bliver juleaften.

 

Pakkeleg

Pakkeleg er et nemt, sjovt og hurtigt spil, hvor det gælder om at snurre sig frem til en seks’er. Alle deltagere skal have en pakke med, så der er lidt at spille om.

Når du rammer på en sekser, må du tage en pakke. Sådan gør man, indtil der ikke er flere pakker. – Du må ikke pakke pakken op endnu!!

Når alle pakker er taget, sætter i et æggeur eller lignende igang i et antal minutter (7-8 cirka), og hver gang man slår en en sekser, må du tage en pakke fra en af de andre spillere.

Når uret ringer, må du beholde de pakker du har på det pågældende tidspunkt.

 

Sådan laver du snurretoppen

Print arket, og farvelæg snurretoppen. Det er bedst, hvis du enten printer snurretoppen på noget kraftigt karton – eller klistrer den op på noget kraftigt karton/pap bagefter.

Du kan også laminere snurretoppen bagefter, så den bliver stivet lidt af.

Derefter tager du en spids genstand (få evt. hjælp af far eller mor) og prikker et lille hul i midten. Find en tændstik og sæt svovlet nedad i snurretoppen.

 

Pakkeleg Snurretop

Hvordan ser din pakkeleg snurretop ud?
Hvis du har lavet din egen pakkeleg snurretop må du meget gerne sende et billede af den til Maliq. Så viser vi den her på siden, så de andre børn kan se, hvor flot du har den!

 

 Sådan printer du din pakkelegs snurretop: Klik på billedet, så kommer siden op i stort format.

Når siden åbner i et nyt vindue skal du blot trykke på ‘ctrl’ + ‘p’ Indstil printeren, og tryk på ‘print’

Aktiviteten Pakkeleg – lav din egen snurretop med Maliq fandt du på Maliq.dk

Maliq tilhører Broager Sparekasse