Navigationsmenu+

Julehjerte – lav selv julepynt for børn

Lav selv julepynt for børn. Måske har du bagt pebernødder eller andre småkager. I dag laver Maliq et julehjerte, som du kan putte pebernødder i og hænge på en grangren eller et andet sted.

Julehjerte – lav selv julepynt for børn

Maliq synes at julehjerter er rigtig søde! – Specielt dem, hvor der er puttet pebernødder eller andet godt knas i. I denne aktivitet kan du printe et julehjerte, farvelægge det med dine farveblyanter eller tusser, klippe hjertet ud, lime det og til sidst hænge det op, hvor du synes det passer godt ind.

 

Hvem opfandt julehjertet?

Man mener at det var H.C. Andersen (ham der skrev en masse eventyr i 1800-tallet) der opfandt julehjertet. Det vides ikke helt om det var ham, men han klippede ihvertfald et i omkring 1860. Og op igennem årene er julehjertet blevet en fast del af den danske juletradition. Så Maliq synes også det kunne være sjovt at lave et julehjerte, som du kan klippe ud og hænge op!

 

Sådan gør du:

Print arket og mal hjertet i de farver du synes der passer til et julehjerte. Klip hjertet ud og fold limfelterne og ved midten af hjertet. Put derefter lim på limfelterne og sæt dem sammen med den anden side.

 

Julehjerte - lav selv julepynt for børn

 Sådan printer du ønskesedlen: Klik på billedet af julehjertet, så billedet kommer op i stort format. Når billedet åbner i et nyt vindue skal du blot trykke på ‘ctrl’ + ‘p’ Indstil printeren, og tryk på ‘print’

 

Artiklen Julehjerte – Lavselv julepynt for børn fandt du på www.maliq.dk

Maliq tilhører Broager Sparekasse.